למה טוסקנה בחורף זה הזמן לטיול בנגיעה קולינארית מיוחדת?

אם אתם רוצים לדעת עוד בנושא למה טוסקנה בחורף זה הזמן לטיול בנגיעה קולינארית מיוחדת? השאירו פרטים והכתב שלנו יחזור אליכם

מאת: רונן ענבר

האם חשבתם פעם על טוסקנה כמקום לחופשה בעונות השנה הקרות יותר, הרב יעדיפו לשכור וילה או בית כפרי באביב בקיץ , אבל  תרשו לי להציע לכם את טוסקנה כמקום ראוי לחופשת חורף מיוחדת ורומנטית באווירה חמימה ורגועה.

אמנם קר וגם גשום  לעיתים אבל יש משהו באפור הזה שעושה חשק לעוד, שמים זרועי עננים אפורים, שלכת צבעונית ומקסימה , כן , לא תאמינו ,כמו השלכת המפורסמת שבחוף המזרחי בארה"ב…  גבעות חשופות הצבועות בצבע חום חימר ובראשן ברושים ובתים בודדים, כרמים רדומות ועצי הזית המרשימים הזרועים במדרונות , ובשפע המים שבנחלים…כן זה חורף אמיתי, יפה, לא משהו שאנחנו הישראלים מורגלים אליו, זה חורף של אח בוערת , ערמונים ותבשילים מהבילים, משהו שקראנו עליו בספרים, שהתרפקנו אליו בילדות אבל לא באמת חווינו…וזה פה כל כך קרוב! 

חורף בטוסקנה משמעו גם מבחר עצום של מאכלים ותבשילים  מהבילים של חורף אמיתי וקר כמו הריבולטה אותו מרק ירקות סמיך שמוגש בכל טרטוריה ואוסטריה מקומית או פיטריות הפורצ'יני המפורסמות בשיא עונתן המוגשות צלויות על האש בתוספת שמן זית, כמעדן ריזוטו או כאנטי פסטי על קרוסטיני, שלא לדבר על הירקות, הפסטות הדגים , פירות הים ומבחר הבשרים שהמטבח הטוסקני התברך בהם כשנתח הידוע ביותר הוא הביסטיקה פיורנטינה, אותו נתח ענקי של בשר בקר משובח עשוי על האש ומתובל בשמן זית מלח ים ופלפל גרוס טרי.

לא פחות חשוב ,במיוחד לאוהבי הטיול בערים ולחובבי האמנות והמוזיאונים, בחורף בטוסקנה פחות צפוף ,אפשר לראות את פסל דויד של מיכאל אנג'לו במוזיאון האקדמיה בפירנצה מבלי לעמוד בתור אין סופי של תיירים יפנים ואמריקאים, אפשר להיכנס לגלריה אופיצי וליהנות  מאמנות ללא דוחק ובליל שפות של מדריכים מכל העולם, גם הכבישים פחות עמוסים והחנייה בעיירותיה של טוסקנה היא בהישג יד . בחורף מחירי הטיסה והלינה  זולים יותר .

TMVחופשות בע"מ, חושפת בפניכם את המיטב במגוון מסגרות: טיולים קולינריים בטוסקנה, טיולים קולינריים בפרובאנס, טיולי יין וגורמה, קולינריה בהתאמה אישית וכן במסגרת חבילות מיוחדות.

רונן ענבר מנכ"ל החברה: "ניסיוננו האישי העשיר בהפקת טיולים וחופשות בדגש קולינארי כמו גם ההיכרות הישירה שלנו עם בעלי המסעדות, השפים ובעלי היקבים והחוות, מאפשר לנו להפיק טיולים קולינאריים אקסקלוסיביים בסטנדרט גבוה ואו לשלב אלמנטים קולינאריים חווייתיים במסגרת חופשה פרטית לפי רצון הלקוח".

לחובבי הקולינאריה שני אפיקים לשילוב הנושא בחופשתם:

"אלמנטים קולינאריים בהתאמה אישית" – טיול ליעד מבוקש בשילוב נגיעות קולינאריות במהלך הטיול/חופשה – בהגעה עצמית ובתיאום  שלנו מראש באתרים השונים. טיול בהתאמה אישית אשר מתכתב עם מגוון אלמנטים קולינאריים לכדי מתכון מנצח.

"טיולים קולינאריים מודרכים" – טיול קולינארי בליווי הדרכה מקצועית לקבוצה אינטימית (6-8 משתתפים בלבד). יחד  (בליווי רונן) יוצאים למסע הנאות ייחודי וחווייתי מרתק של שווקים, בישול, ריחות וטעמים ממיטב הגסטרונומיה המקומית.

הטיולים מיועדים לקהל אשר רוצה לחוות קולינריה ייחודית ומיוחדת:

ענבר: "החוויות הקולינאריות שאנו מתאמים עבורכם הן על בסיס התנסות אישית – הכול נבדק בפועל על ידי צוות החברה שכבר ביקר, טעם, הריח, הרגיש וחווה כל פרט ופרט. הלקוחות שלנו  בוחרים היכן הם ירצו לבקר, ובאילו אטרקציות וחוויות ברצונכם להשתתף"

האפשרויות רבות ומגוונות , לדוגמא:  חוויה ססגונית בשווקי אוכל * התנסות אישית בסדנאות בישול ואפייה ייחודיות * מפגשי גורמה עם שפים מעולים * טעימות בבתי בד, מבשלות בירה וביקבי יין משובחים * ביקורים בחוות גידול בשר, באטליזים מקומיים* ביקורים וטעימות במחלבות מקומיות * ארוחות במסעדות מקומיות ואוטנטיות וכמובן – ארוחות גורמה במסעדות יוקרתיות זוכות כוכבי משלן וזה לא הכל….

TMV חופשות בע"מ , החלה את דרכה בענף התיירות מתוך אהבה גדולה להנאות גסטרונומיות לבישול אותנטי ולטעם משובח וממשיכה במשך כל השנים להעניק טיולים ייחודיים ובלעדיים, ברמה גבוהה ואיכותית.

אתר החברה: http://www.tm-vacations.com

רוצה לדעת יותר? פצחו באגוז חדשות או באגוז בלוג עוד ידע!

רוצים להגיב?

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Agoz מפצח לך ידע
Agoz מפצח לך ידע